• Testimoniale clienti

 • Experienta cu atelierul auto MDBI Connection a fost excelenta. Lucrarea de tinichigerie a fost executata in timpul promis, iar aripa masinii arata ca noua. Am fost placut impresionat de profesionalismul si deschiderea fata de client de carea dat dovada dl Nelu Balanescu si echipa sa.

  Rating: Stefan P.

 • Ca de obicei, personalul atelierului auto MDBI a fost saritor si au facut treaba buna si de calitate in ceea ce privete montajul pieselor auto pentru masina mea. Acesta este si motivul pentru care aleg sa revin aici. Desi initial ai putea crede ca au costuri mai mari, de fapt nu faci decat sa salvezi timp si bani la modul ca nu trebuie sa te intorci mereu la service pentru aceeasi problema, asa cum se mai intampla din pacate la alte ateliere. De asemenea, tot de la ei am cumparat si piesele intrucat stiu sa recomande cele mai bune piese raport calitate/ pret. De apreciat.

  Rating: Elena

 • Masina mea arata foarte bine cu noul bullbar realizat si montat de catre mesterii MDBI. Sunt atat de multumit incat ma gandesc sa revin pentru un scut motor. Sunt foarte bucuros ca am gasit acest atelier. La fel este si masina mea.

  Rating: David L.

 • Recomand acest atelier pentru sudura rezistenta si profesionista. Greu gasesti adevarati meseriasi pentru sudura in aluminiu. Am fost multumit de lucrare si sunt convins ca ma voi intoarce aici daca se va mai ivi ocazia.

  Rating: Andrei Voicu

 • Dl. Nelu, intreaga echipa de altfel, nu doar ca sunt adevarati meseriasi, insa sunt prietenosi, au rabdare si comunica foarte bine pe durata intregii proceduri. Am apreciat in mod deosebit consultanta primita in alegerea celor mai bune optiuni. Este dragut sa lucrezi cu acest atelier auto si cu siguranta il voi recomadna cunoscutilor.

  Rating: Ioana