• Termeni si Conditii 

  Vizitarea sau achizitionarea  produselor acestui site, sunt considerate  acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru o mai buna utilizare a site-ului www.sudezaluminiu.ro.

  MDBI CONNECTION SRL isi rezerva  dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara  alta notificare prealabila.

  Copyright

  Intregul continut al site-ului www.sudezaluminiu.ro: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi si alte date, este proprietatea MDBI CONNECTION SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul  societatii comerciale MDBI CONNECTION SRL a oricaror componente enumerate anterior se sanctioneaza conform legii.

  Confidentialitate

  MDBI CONNECTION SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati realizand aplicarea prevederilor Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul telecomunicatiilor.

  Minorii pot accesa   acest site  doar sub supravegherea parintelui acestora sau a tutorelui legal.

  Link-uri externe

  Pe website-ul www.sudezaluminiu.ro pot fi puse la dispozitia publicului spoturi sau bannere publicitare care in fapt va vor conduce spre alte pagini web apartinand unor terte persoane fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea SC MDBI CONNECTION SRL  si aceasta nu poate fi facuta responsabila pentru orice utilizare a acestora in orice mod.

  Limitarea raspunderii MDBI CONNECTION SRL

  Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

  Imaginile de pe acest site sunt doar de exemplificare si nu constituie o insusire a lor,pe baza lor avem posibilitatea sa comandam respectivele produse de la firmele autorizate.

  Toata informatia prezentata pe site-ul www.sudezaluminiu.ro  este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale.

  MDBI CONNECTION SRL   nu va fi raspunzatoare pentru prejudiciile ce rezulta din incapacitatea de folosire a informatiei de pe site sau pentru erorile de continut care pot genera orice fel de pierderi.

  Informatiile de pe acest site pot fi reproduse doar  in scopuri de uz personal. Orice alta reproducere nu se poate efectua fara permisiunea MDBI CONNECTION SRL  decat cu permisiunea scrisa prealabila.

  Dispute si conflicte

  Este interzis conform legii incercarile de frauda asupra site-ului www.sudezaluminiu.ro. Orice abuz va fi raportat autoritatilor competente.

  Vizitarea sau cumpararea produselor si/sau serviciilor oferite de acest site presupune citirea si acordul prealabil privind aceste Termene si Conditii.

  In unele cazuri, la produsele pe care le importam, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului si emiterea unei facturi.

  Produsele comercializate prin intermediul www.sudezaluminiu.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie  si declaratie de conformitate. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nicio notificare in prealabil.

  Fotografiile produselor expuse pe acest site au caracter de exemplificare. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.