Solicita ajutorul sudorilor din atelierul nostru, specializati in sudura rezistenta de aluminiu, inox. Sudam rapid si alte obiecte la nevoie. Toate operatiile de sudura sunt realizate in cadrul atelierului auto MDBI cu surse de sudare de ultima generatie din gama echipamentelor profesionale si personal cu inalta calificare si experienta. Pentru a realiza suduri in aluminiu de cea mai buna calitate detinem instalatii profesionale specializate capabile sa lucreze in sistem AC cu ajutorul carora realizam urmatoarele tipuri de suduri:
Tipuri de sudura la atelierul auto MDBI:
1) Sudura aluminiu si sudura inox in argon folosind operatia tip TIG
Operatia de sudura tip TIG se bazeaza pe energia produsa de un arc electric, un electrod din wolfram si piesa de sudat. Pistolul de pentru sudura este conceput sa asigure baia de sudura contra oxidarii cu ajutorul unui flux de gaz ce poate fi argonul.Procedeul de sudura TIG/WIG se aplica cu succes pentru materiale din aluminiu, Mg si aliajele acestora.
Beneficiile sudurii cu ajutorul argonului executata in atelierul auto MDBI:
Domenii de utilizare pentru procedeul de sudura aluminiu si inox in argon:
2) Sudura in inox prin procedeul tip WIG
Beneficiile sudurii in inox executata in atelierul auto MDBI:
Domenii de utilizare pentru sudura in inox folosind operatia tip WIG:
In cadrul atelierului auto MDBI realizam suduri profesionale pentru orice lucrari de confectii metalice si reparatii care au la baza parti din inox.
3) Sudura in otel carbon cu folosirea procedeului WIG
Domenii de utilizare pentru sudarea in otel carbon folosind procedeul WIG:
NOU! Prin procedeul WIG se poate realiza electronituirea operatie care nu se poate executa prin alt procedeu cunoscut pana acum.
Pentru sudarea imbinarilor la componente din otel carbon si otel slab aliat realizam suduri pentru:
NOU! Realizam electronituire la confectii din tabla de otel de la grosimi de 0.5 mm – 8 mm.
Solicita oferta personalizata pentru sudura aluminiu si inox.
Dictionar Termeni Sudura:
Conform Wikipedia, prin sudare se intelege unirea, impreunarea a doua obiecte, din materiale de obicei metalice sau termoplastice, utilizand caldura sau presiunea - cu sau fara ajutorul unor materiale de adaos.
Procedeul SEI (Sudarea cu Electrod Invelit) - este de fapt procedeul traditional de sudare si mai este intalnit sub denumirea de sudare manuala electrica (SME)
Procedeul WIG (TIG) - (Wolfram Inert Gas) sau sudarea cu electrod nefuzibil in mediu de gaz inert este o varianta derivata din sudarea SEI (Sudura cu Electrod Invelit). La acest procedeu arcul arde între un electrod de wolfram si piesa care se sudeaza (de unde și denumirea Wolfram Inert Gas). Acest electrod are doar rolul de electrod, si nu are un rol de material de adaos; ca atare se uzează foarte lent în comparatie cu un electrod invelit. Prin procedeul WIG se realizează topirea celor două componente ce urmează a fi sudate. Eventual, in unele cazuri, este necesara folosirea unui material de adaos pentru a realiza o îmbinare cu geometrie și caracteristici mecanice mai bune. Avantajul procedeului WIG este că poate fi folosit la majoritatea materialelor sudabile (oțeluri carbon și aliate, aluminiu, cupru, nichel si aliajele acestora). In unele cazuri deosebite se folosește la sudarea materialelor cu afinitate mare la gaze ca titanul, tantalul si zirconiul. Pentru a suda astfel de materiala este nevoie de un mediu inert, in care nu poate patrunde aer (o atmosfera controlata de argon de exemplu) sau duze de gaz protector cu design special.
Web Design by WebPassion.ro | Creare Site Web | Consultanta Web Marketing | Optimizare SEO | Promovare Google