• Scuturi Motor

 • Comercializam si montam scuturi standard de motor auto, din otel, cu grosime de 3 mm. Vezi aici lista de preturi pentru scuturi de motor standard pentru toate marcile si modelele de masini.

  Confectionam si montam, la comanda, scuturi motor auto de inox, personalizate pentru orice tip de masina, preturi negociabile, intre 800-1500 lei. 

  Beneficiezi de 1 an garantie pentru lucrarile executate in atelierul auto MDBI. 
  Oferta Unica! Scut Metalic Opel Mokka, 650 lei + Montaj Gratuit

  Scutul de motor de inox reprezinta o protectie eficienta impotriva socurilor si este mult mai rezistent decat un scut de plastic. Datorita formei si a modalitatii de prindere,la un impact major cu un obiect dur, scutul opune rezistenta si nu permite apropierea de piesele pe care scutul le protejeaza.

  Atelierul auto MDBI ofera o gama larga de scuturi de motor pentru urmatoarele marci de masini: Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Hyundai, Kia, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, etc.

 • Beneficii scut motor auto de inox: 

  • protejeaza integritatea masinii si siguranta calatoriei. Se intampla, aproape zilnic, sa intram cu masina intro groapa, in mijlocul șoselei, sa lovim o bordura mai inalta, nefinalizata sau sa conducem pe un drum cu incretituri ale asfaltului. Toate acestea reprezinta pericole care pot fi pevenite cu ajutorului unui scut de motor de inox.
  • protejeaza motorul si baia de ulei de avarii si deteriorari in cazul lovirii sau ciocnirii cu un obiect dur;
  • mentine curat motorul. Apa și noroiul de pe asfalt pot afecta instalațiile auxiliare ale motorului sau pot ajunge in rulmenti, curele si reduc viabilitatea acestora.
  • economisiti bani cu reparatia unei eventuale avarii la baia de ulei sau chiar la motor, avarii datorate drumurilor proaste, obiectelor aruncate la intamplare pe carosabil, circulatiei pe drumuri de munte si de tara, pietruite si nu numai.

  Intreabari frecvente despre montarea scuturilor de motor de inox:

  Este un scut de motor de inox prea greu pentru masina mea?
  Un scut de motor, in functie de autoturism si de modalitatea de primdere, cantareste intre 3 si 7 kg. Este exact ca si cand ati avea un bagaj de 10 kg in masina. Scutul de inox este personalizat, perfect conceput ca marime si greutate pentru masina pe care se va monta.

  Se va supraincalzi motorul masinii daca montez un scut de inox pentru motor?
  Scutul de inox montat nu influenteaza cu nimic temperatura motorului. Temperatura motorului este influentata de ventilator si termostat. In plus, inca din stadiul de fabricatie, scutul este prevazut cu gauri de aerisire. Multe masini sunt mult mai inchise cu scuturile de plastic din fabrica. Plasticul nu este bun conducator de calldura, in schimb, metalul da, este un bun conducator de caldura. 

  Afla si despre bullbar auto, praguri auto, alte accesorii auto de inox. Pentru mai multe detalii, contacteaza personalul calificat din service-ul auto MDBI.