• Montaj Gratuit Scuturi Motor in perioada 01-15 Octombrie 2014 la atelierul auto MDBI Bucuresti. Afla De Ce Ai Nevoie de un Scut Auto pentru Motor.

  30 Sep 2014 | Blog | SudezAluminiu
 • Ca proprietar al unei masini, stii cat este de important sa ai grija de masina ta. Te bazezi pe masina ta pentru a  ajunge la munca, pentru a merge la cumparaturi sau pentru a duce copii la scoala.

  Stim cu totii, pe drumurile din Romania, se intampla, aproape zilnic, sa intram cu masina intro groapa, in mijlocul șoselei, sa lovim o bordura mai inalta, nefinalizata sau sa conducem pe un drum cu incretituri ale asfaltului. Toate acestea reprezinta pericole care pot fi pevenite cu ajutorului unui scut de motor de inox.

  Un scut motor a metalic protejeaza motorul si baia de ulei de avarii si deteriorari in cazul lovirii sau ciocnirii cu un obiect dur mai bine decat un scut de plastic.

  Apa și noroiul de pe asfalt pot afecta instalațiile auxiliare ale motorului sau pot ajunge in rulmenti, curele si reduc viabilitatea acestora. Un scut auto metalic mentine curat motorul.

  Comanda un scut motor personalizat pentru masina ta si cu siguranta vei economisi bani cu reparatia unei eventuale avarii la baia de ulei sau chiar la motor, avarii datorate drumurilor proaste, obiectelor aruncate la intamplare pe carosabil, circulatiei pe drumuri de munte si de tara, pietruite si nu numai.

  Vezi lista de preturi a atelierului auto MDBI Bucuresti pentru scuturi de motor pentru toate marcile si modelele de masini. Vino la atelierul auto MDBI in perioada 1-15 octombrie si beneficiezi de montaj gratuit pentru scuturi de motor.